© 2014 Puniša Ilić
Design: de
.Luk
Katarina sa sinom Pavlom i suprugom Nikolom
Unuk Pavle
Kristina sa suprugom Milanom
Puniša i Jelica Ilić
Puniša Ilić s ponosom nastavlja tradiciju predaka dugu preko dvesta godina, proizvodeći voćne rakije. Proizvodi se baziraju na savremenoj tehnologiji, uz poštovanje stare porodične recepture u načinu pripreme voća i same proizvodnje rakije.

Puniša Ilić zajedno sa suprugom Jelicom a sa željom da nastave dugogodišnju tradiciju, mnogo godina pre osnivanja Proizvodne radnje, su složno i sa mnogo ljubavi na dedovini zasadili plantaže voća i sazidali mali porodični podrum u kome se danas proizvode, čuvaju i neguju naše rakije vrhunskog kvaliteta.


Mi smo porodična Proizvodna radnja u kojoj svako od nas u proizvodnju ulaže ogroman trud, umeće i ljubav.

Posebno smo srećni jer su se porodičnom poslu nakon završetka studija, sa željom da se tradicija nastavi, priključile i naše kćerke Katarina i Kristina sa svojim porodicama.

A kao rezultat svega su naše rakije vrhunskog kvaliteta koje su naš ponos.


Proizvodna radnja Puniša Ilić u svom asortimanu ima sledeće rakije:

- DUNJEVAČA
- ŠLJIVOVICA
- VILJAMOVKA
- KAJSIJEVAČA

Znajući da su ljubav, dobra kapljica i muzika najpouzdaniji putevi do sreće, svim posetiocima našeg sajta i svim ljudima dobre volje od srca želimo ljubav, zdravlje i mnogo sreće.

Ž I V E L I  ! ! !
Najveća i najdraža priznanja dobijamo od svojih vernih i dugogodišnjih potrošaca koji imaju istančan ukus i sposobnost da prepoznaju pravi kvalitet.

- DUNJEVAČA Puniša Ilić Kruševac -